ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οριστικά εκτός ο Λουκακού με την Αγγλία

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal against Tunisia during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal against Tunisia during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Ο Ρομελού Λουκακού δεν προπονήθηκε την Τρίτη (26/6) με την Εθνική Βελγίου λόγω του προβλήματος στο αριστερό γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με την Αγγλία (28/6, 21:00).

Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Αγγλία ο Ρομελού Λουκακού. Ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και για αυτό το λόγο δεν ια βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τα νοκ άουτ.

Ο Λουκακού έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί συντηρητική αγωγή. Ο Μπατσουαγί αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα του Βελγίου στον αγώνα της Πέμπτης, όπου θα κριθεί η πρωτιά του 7ου ομίλου.

"Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους 16", δήλωσε ο προπονητής του Βελγίου για τον φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει πετύχει τέσσερα γκολ στην διοργάνωση.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Βέλγιο με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Victor Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ