ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι Βόσνιοι αποδοκίμασαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο!

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Βόσνιοι προσπάθησαν με μαζικές αποδοκιμασίες να "καλύψουν" την ανάκρουση του ελληνικού ύμνου πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων στο "Bilino Polje". (video)

Το κλίμα στη Ζένιτσα και το "Bilino Polje" ήταν... "στραβό" κι αυτό φάνηκε από την αρχή. Οι Βόσνιοι οπαδοί ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά την καθιερωμένη ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου πριν την έναρξη της αναμέτρησης της εθνικής τους με την Ελλάδα (0-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Όπως αναφέρει και η βοσνιακή ιστοσελίδα, "Sport.ba", η οποία δημοσιεύει και το video των αποδοκιμασιών: "Το Bilino Polje δεν ξεχνά την Αθήνα". Βέβαια, πέραν της απαράδεκτης συμπεριφοράς των Βόσνιων να αποδοκιμάσουν τον εθνικό ύμνο αντίπαλης ομάδας, ακολούθησαν και χειρότερα.

Ειδικά μετά από τη λήξη του ματς όταν οπαδοί επιχείρησαν να παρεισφρήσουν στην εξέδρα όπου ευρίσκετο ο "Γαλανόλευκος Φάρος", αλλά και με τη σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου και τη γροθιά του βοηθού του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς στον Γιάννη Γιαννιώτα, με αποτέλεσμα ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός να αποχωρήσει με σπασμένο δόντι.

Βέβαια, όλα αυτά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον Νίκολα Ριτσόλι και τους παρατηρητές με αποτέλεσμα η Βοσνία να απειλείται με κυρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


BH-GR_Hmn-zvižduci από clipsbh

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χίλιες φορές Μάνταλος
Όρθια στη Ζένιτσα η Ελλάδα, 0-0 με την Βοσνία
Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου
Σε video η επίθεση στον Γιαννιώτα από τους Βόσνιους
Τοροσίδης: "Αυτός που χτύπησε τον Γιαννιώτα προκάλεσε και στο Φάληρο"
Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής
Video με την επέμβαση της αστυνομίας στην εξέδρα των Βοσνίων
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ