ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι "τελικοί" των φαβορί με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Brazil's Neymar (10) in action against Costa Rica's Giancarlo Gonzalez (3) in an international friendly soccer match in Harrison N.J., Saturday, Sept. 5, 2015. Brazil defeated Costa Rica 1-0. (AP Photo/Rich Schultz)
Brazil's Neymar (10) in action against Costa Rica's Giancarlo Gonzalez (3) in an international friendly soccer match in Harrison N.J., Saturday, Sept. 5, 2015. Brazil defeated Costa Rica 1-0. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται και μετά τη νευρικότητα και το άγχος της πρεμιέρας, οι ομάδες είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν τα αποτελέσματα που θα τους φέρουν πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης.

Την πρώτη εβδομάδα, είδαμε πολλά από τα φαβορί να "στραβοπατούν" και πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για… απώλειες.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Αναμφισβήτητα, την Πέμπτη την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κροατία (21:00) με την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι να δέχεται έντονη κριτική μετά το 1-1 με την Ισλανδία.

Ο Μέσι και η παρέα του δεν κατάφεραν να πείσουν και είναι βέβαιο πως αν θέλουν τη νίκη απέναντι στους Κροάτες θα πρέπει να δείξουν αρκετά καλύτερο πρόσωπο ώστε να πάρουν το πρώτο τους "τρίποντο".

Argentina's Lionel Messi, right, challenges for the ball with Iceland's Gylfi Sigurdsson during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi, right, challenges for the ball with Iceland's Gylfi Sigurdsson during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Σε ένα παιχνίδι που η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο, το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 300 στοιχήματα, όπως ο αριθμός των κόρνερ, οι σκόρερ και φυσικά οι κάρτες του παιχνιδιού, ένας τομέας στον οποίο οι Κροάτες "διακρίνονται". Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία 4 παιχνίδια τους σε Μουντιάλ -πριν το φετινό- έχουν βγει 5 κόκκινες κάρτες, τρεις για τους ίδιους και 2 για τους αντιπάλους.

Νωρίτερα, η Δανία θα αναμετρηθεί με την Αυστραλία (15:00) και η Γαλλία θα επιδιώξει να "καθαρίσει" την πρόκριση στο ματς με το Περού (18:00).

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Την Παρασκευή, η Βραζιλία θέλει νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα (15:00), ώστε να αφήσει πίσω την μέτρια εμφάνιση με την Ελβετία και φυσικά για να αποφύγει τυχόν μπελάδες, ενώ το απόγευμα η Νιγηρία θα βρεθεί απέναντι στους εξαιρετικούς Ισλανδούς (18:00), οι οποίοι κλέβουν τις εντυπώσεις και σε αυτό το τουρνουά.

Τέλος στο ντέρμπι της ημέρας, Σερβία και Ελβετία μονομαχούν σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους στη διοργάνωση και την πρόκριση από έναν Όμιλο που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Photo Credits: AP Photo/Rich Schultz

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ