ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι πρώτοι σκόρερ μετά από την 1η αγωνιστική στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι πρώτοι σκόρερ μετά από την 1η αγωνιστική στο Παγκόσμιο Κύπελλο
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το χατ τρικ του προηγείται στη μάχη του "Χρυσού Παπουτσιού" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Τέσσερις παίκτες έχουν από δύο γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε προβάδισμα στη μάχη του "Χρυσού Παπουτσιού", του πρώτου σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Σε μία χρονιά που έχασε το αντίστοιχο βραβείο σε επίπεδο πρωταθλημάτων από τον Λιονέλ Μέσι, ο Πορτογάλος επιθετικός προσπαθεί να πάρει την εκδίκησή του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην Ισπανία τον έφερε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της διοργάνωσης. Με ένα γκολ λιγότερο ακολουθούν οι Ντένις Τσερίσεβ, Ντιέγκο Κόστα, Χάρι Κέιν και Ρομελού Λουκακού, τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα φόντα να μονομαχήσουν με τον Ρονάλντο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Στα αξιοσημείωτα μετά από το πέρας της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του τουρνουά, χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των 34 τερμάτων που έχουν σημειωθεί, τα πέντε είναι αυτογκόλ.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3 γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)

2 γκολ Ντένις Τσερίσεβ (Ρωσία), Ντιέγκο Κόστα (Ισπανία), Χάρι Κέιν (Αγγλία), Ρομελού Λουκακού (Βέλγιο)

1 γκολ Σέρχιο Αγκουέρο (Αργεντινή), Φιλίπε Κοουτίνιο (Βραζιλία), Αρτέμ Τζιούμπα (Ρωσία), Νάτσο (Ισπανία), Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Ισλανδία), Γιούρι Γκαζίτσκι (Ρωσία), Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ουρουγουάη), Αλεκσάντρ Γκολόβιν (Ρωσία), Αντρέας Γκράνκβιστ (Σουηδία), Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία), Μίλε Γέντινακ (Αυστραλία), Αλεκσάνταρ Κολάροβ (Σερβία), Ντρις Μέρτενς (Βέλγιο), Σίντζι Καγκάβα (Ιαπωνία), Γιούγια Οσάκο (Ιαπωνία), Χουάν Φερνάντο Κιντέρο (Κολομβία), Ίρβινγκ Λοσάνο (Μεξικό), Στίβεν Ζούμπερ (Ελβετία), Λούκα Μόντριτς (Κροατία), Φερτζανί Σασί (Τυνησία), Γιουσούφ Πόουλσεν (Δανία), Μαμαντού Νιανγκ (Σενεγάλη), Γκζέγκοζ Κριχόβιακ (Πολωνία)

Αυτογκόλ: Αζίζ Μπέχιτς (Αυστραλία), Αζίζ Μπουαντούζ (Μαρόκο), Ογκενεκάρο Ετέμπο (Νιγηρία), Τιάγκο Σιόνεκ (Πολωνία)

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ