ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι πρώτες δοκιμές Τίτι-Μπάουσα για το Βραζιλία-Αργεντινή

Οι πρώτες δοκιμές Τίτι-Μπάουσα για το Βραζιλία-Αργεντινή

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί των εθνικών Βραζιλίας και Αργεντινής, Τίτι και Μπάουσα, καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη μεγάλη μάχη. Δείτε τις πρώτες ενδεκάδες που δοκίμασαν για το superclássico.

Στο Μπέλο Οριζόντε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:45 ώρα Ελλάδας), η εθνική Βραζιλίας υποδέχεται αυτή της Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Με 4-3-3 και επιστροφή Μαρσέλο η Βραζιλία

Οι δύο προπονητές, Τίτι και Εντγάρδο Μπάουσα, έκαναν τις πρώτες δοκιμές αρχικής ενδεκάδας την Τρίτη. Ας ξεκινήσουμε από τη γηπεδούχο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "σελεσάο" να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις,

Με τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα - δεν είχε αγωνιστεί στη Μέριδα και την εκτός έδρας νίκη επί της Βενεζουέλας (0-2) λόγω τραυματισμού - ο Τίτι φαίνεται να έχει ξεκάθαρες τις σκέψεις στο μυαλό του.

Οι πρώτες δοκιμές Τίτι-Μπάουσα για το Βραζιλία-Αργεντινή

Ο Άλισον θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, ο Ντάνι Άλβες στο δεξί αμυντικό άκρο με τη φανέλα με τον αριθμό 4 στην πλάτη - στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος, Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες - και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαρκίνιος και Μιράντα. Στο αριστερό άκρο επιστρέφει ως βασικός ο μπακ της Ρεάλ, Μαρσέλο, ο οποίος είχε χάσει τα δύο τελευταία ματς λόγω τραυματισμού ανακτώντας τη θέση του από τον Φιλίπε Λουίς.

Η τριάδα αποτελούμενη από τους Φερναντίνιο, Παουλίνιο και Ρενάτο Αουγκούστο δεν αλλάζει για κανένα λόγο στο κέντρο, ενώ ο Νεϊμάρ στην επιστροφή του ξαναπαίρνει φανέλα βασικού - προφανώς - αφήνοντας στον πάγκο τον Ουίλιαν.

Με Ένσο Πέρες και 4-4-2 η Αργεντινή

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Εντγάρδο Μπάουσα, εγκαταλείπει σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής το 4-2-3-1 και καταλήγει στο 4-4-2. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στο Μπέλο Οριζόντε και την προπόνηση της Τρίτης.

Οι πρώτες δοκιμές Τίτι-Μπάουσα για το Βραζιλία-Αργεντινή

Έτσι, ο Ρομέρο θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, Οταμέντι και Φούνες Μόρι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο - όπως και στη Λίμα κόντρα στο Περού (2-2) - ο Σαμπαλέτα εκ δεξιών τους, ο Μας εξ' αριστερών τους. Ο "Πατόν" θεωρεί κομβική την παρουσία του άσου της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς για να περιορίσει τον Νεϊμάρ αλλά και να αντεπεξέλθει επαρκώς στις προωθήσεις του Μαρσέλο.

Χαβιέρ Μαστσεράνο και Λούκας Μπίγλια θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Ένσο Πέρες να κινείται δεξιά και τον Άνχελ ντι Μαρία αριστερά. Λιονέλ Μέσι και Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Μετά από 10 αγωνιστικές η Βραζιλία είναι πρώτη στην κατάταξη με 21 βαθμούς, η Αργεντινή στην έκτη θέση με 16. Πέραν του αυτονόητου γοήτρου, το ματς αυτό μοιάζει πιο οριακό για την "αλμπισελέστε".

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Μαρκίνιος, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Ρενάτο Αουγκούστο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς

Αργεντινή (Μπάουσα): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Μας, Μαστσεράνο, Μπίγλια, Ένσο Πέρες, Ντι Μαρία, Μέσι, Ιγκουαΐν.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ