ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι πιθανές εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο με το μούσι

Οι πιθανές εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο με το μούσι
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο πανηγυρισμός με... μούσι του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την Ισπανία προκάλεσε διάφορες υποθέσεις σχετικά με τον... αποδέκτη του μηνύματος. Λιονέλ Μέσι και Νταβίδ ντε Χέα οι πιθανοί στόχοι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε στο 4' και στη συνέχεια έτρεξε στο σημαιάκι του κόρνερ και άρχισε να κάνει μία κίνηση που θύμιζε... μούσι.

Οι θεωρίες αμέσως άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Η πιο δημοφιλής που έκανε τον γύρο του twitter ήταν πως επρόκειτο για "απάντηση" στο πρόσφατο πρωτοσέλιδο του περιοδικού "Paper" μαζί με έναν... τράγο, ως "παιχνίδι" με το αγγλικό ακρωνύμιο G.O.A.T. (Greatest of all Time, ο καλύτερος όλων των εποχών), που ως λέξη σημαίνει τράγος, κατσίκα.

Η " Mirror" παρουσιάζει μία άλλη εκδοχή όμως και έχει να κάνει με τα mind games που προσπαθούσε να παίξει ο Νταβίδ ντε Χέα πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει κι αυτός μούσι, στεκόταν στη βούλα του πέναλτι, ακριβώς μπροστά από τον Ρονάλντο, όσο οι παίκτες περίμεναν την απόφαση του VAR για το αν ήταν όντως πέναλτι ή όχι. Μέχρι να δοθεί εντολή για την εκτέλεση, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εστιάσει το βλέμμα του στον Πορτογάλο αντίπαλό του, ο οποίος, από την πλευρά του, δεν τον κοιτούσε.

Σύμφωνα με αυτήν την εκδοχή, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε αναπαράσταση το μούσι του Ντε Χέα, στον πανηγυρισμό του, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ