ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι πανηγυρισμοί Χιγκίτα - Βαλντεράμα στο Καζάν (VIDEO)

Rene Higuita, former goalkeeper of the national team of Colombia, raises a fist prior to the group H match between Poland and Colombia at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Χιγκίτα (AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS)

Δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας, Ρενέ Χιγκίτα και Κάρλος Βαλντεράμα, βρέθηκαν στο Καζάν και πανηγύρισαν τη νίκη των "καφετέρος" απέναντι στην Πολωνία. (VIDEO)

Η Κολομβία έδινε "τελικό" στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την ήττα (1-2) στην πρεμιέρα από την Ιαπωνία. Η αναμέτρηση με την Πολωνία ήταν κομβική για τη συνέχεια και οι "καφετέρος" τα κατάφεραν εξαιρετικά. Συνέτριψαν 3-0 την παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και πλέον απέναντι στη Σενεγάλη θα παίξουν αποκλειστικά για το τρίποντο, ώστε να περάσουν στις "16" καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Στο Καζάν όπου έγινε το παιχνίδι με την Πολωνία, το παρών έδωσαν δύο θρύλοι της εθνικής Κολομβίας, οι Ρενέ Χιγκίτα και Κάρλος Βαλντεράμα. Παρακολούθησαν παρέα το ματς και πανηγύρισαν έξαλλα την επικράτηση της ομάδας τους. Δείτε το VIDEO:

Ο Χιγκίτα είχε μείνει στην ιστορία για το "χτύπημα του σκορπιού". Ήταν 6 Σεπτεμβρίου του 1995, όταν στο Γουέμπλεϊ η Κολομβία έπαιζε με την Αγγλία σε φιλικό και ο 29χρονος τότε τερματοφύλακας πραγματοποιούσε απόκρουση που δεν θα ξεχαστεί...

(AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ