ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι παίκτες του Παναμά πήγαν να σκοράρουν όταν οι Άγγλοι πανηγύριζαν

Panama players gather on the pitch at the end of the first half of the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Παναμάς (AP PHOTO/ALASTAIR GRANT)

Ενώ δέκα παίκτες της εθνικής Αγγλίας πανηγύριζαν το 2-0 δίπλα στην εστία του Παναμά, οι "Καναλέρος" έφυγαν γρήγορα στη σέντρα και πήγαν να σκοράρουν σε άδειο γήπεδο. Δείτε το τρομερό VIDEO.

Ο Χάρι Κέιν μόλις είχε κάνει το 2-0 για την Αγγλία απέναντι στον Παναμά με εκτέλεση πέναλτι, στο "Nizhny Novgorod Stadium", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δέκα παίκτες των "τριών λιονταριών" πήγαν να πανηγυρίσουν με τον επιθετικό της Τότεναμ και πρώτο σκόρερ του τουρνουά (έφτασε τα 5 γκολ μετά το τελικό 6-1).

Ενώ λοιπόν πίσω είχε μείνει μόνο ο γκολκίπερ Πίκφορντ, οι Παναμέζοι έφυγαν γρήγορα για τη σέντρα και πήγαν να σκοράρουν σε άδειο πια γήπεδο.

Ο διαιτητής Ghead Grisha από την Αίγυπτο, ωστόσο, τους σταμάτησε και δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Δείτε το VIDEO:

Ο κανονισμός αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι στο δικό τους μισό του γηπέδου, για να γίνει σέντρα και να δοθεί συνέχεια στο ματς. Πρώτο και κύριο είναι βέβαια να σφυρίξει ο διαιτητής, αλλιώς δεν ξεκινά το παιχνίδι.

(AP Photo/Alastair Grant)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ