ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι παίκτες της Αργεντινής ζήτησαν άμεσα την απόλυση του Σαμπαόλι!

Argentina coach Jorge Sampaoli reacts during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. Croatia won 3-0. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina coach Jorge Sampaoli reacts during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. Croatia won 3-0. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "TyC Sports", οι παίκτης της Αργεντινής ζήτησαν την απόλυση του Χόρχε Σαμπαόλι πριν απ' το παιχνίδι με τη Νιγηρία, λόγω του τεταμένους κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε"!

H τραγική εμφάνιση της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία, η οποία είχε ως συνέπεια τη βαριά ήττα με 3-0, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε".

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι φλερτάρει έντονα με τον αποκλεισμό, αφού χρειάζεται έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο "TyC Sports", οι παίκτες της Αργεντινής ζήτησαν την απόλυση του Σαμπαόλι, αφού οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεταμένες, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Χόρχε Μπουρουτσάγα, που έχει αναλάβει χρέη team manager στην ομάδα, θεωρείτο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Σαμπαόλι στην τελευταία αναμέτρηση με τη Νιγηρία.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να συμβεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει η " AS", o Σαμπαόλι έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την "αλμπισελέστε" και σε περίπτωση που λυθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών, η Ομοσπονδία θα κληθεί να πληρώσει περίπου 20.000.000 ευρώ!

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ