ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι ενδεκάδες στο Γαλλία-Αργεντινή

France's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέλεξε για το αρχικό σχήμα της Γαλλίας τους ένδεκα που είχαν παίξει και κόντρα στο Περού ενώ ο Σαμπάολι όπως αναμενόταν άλλαξε ενδεκάδα για τέταρτη φορά.

Έγιναν γνωστές πριν από λίγο οι ενδεκάδες για το Γαλλία-Αργεντινή που θα ξεκινήσει στις 5:00μ.μ. και αποτελεί το πιο αμφίρροπο ματς της φάσης των 16. Εκπλήξεις με βάση τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών δεν υπάρχουν.

Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που έπαιξε και κόντρα στο Περού και πήρε τη νίκη με 1-0 στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων ενώ ο Σαμπάολι, όπως αναμενόταν, άλλαξε ενδεκάδα για τέταρτη φορά αφήνοντας στον πάγκο και τον Αγκουέρο και τον Ιγκουαίν.

Για τη Γαλλία κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Λορίς με τον Παβάρ να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Βαράν, Ουμτιτί να είναι τα δυο στόπερ ενώ ο Ερνάντες θα καλύψει το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Πογκμπά, Καντέ και Ματουιντί ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γκριεζμάν, Ζιρού και Εμπαμπέ.

Η Αργεντινή αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3. Ο Αρμάνι θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Μαρκάδο στο δεξί και τον Ταγλιαφίκο στο αριστερό ενώ οι Οταμέντι, Ρόχο θα είναι το κεντρικό "δίδυμο".

Οι Πέρες, Μπανέγα και Μαστσεράνο θα είναι η τριάδα του κέντρου. Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί ως "ψευτοεννιάρι", ενώ στα "φτερά" θα βρίσκονται οι Κριστιάν Παβόν κι Άνχελ Ντι Μαρία.

Οι ενδεκάδες στο Γαλλία-Αργεντινή
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ