ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι Ελβετοί "καταγγέλλουν" πορτογαλική κατασκοπεία με αερόστατο!

Οι Ελβετοί "καταγγέλλουν" πορτογαλική κατασκοπεία με αερόστατο!

Η Ελβετία υποδέχεται την Πορτογαλία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την ομοσπονδία της πρώτης να "κατηγορεί" αυτή της δεύτερης για κατασκοπεία με αερόστατο. Χιούμορ ή πρόκληση;

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στη Βασιλεία, η κάτοχος του Euro 2016, Πορτογαλία φιλοξενείται από την Ελβετία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προκριματική διαδικασία του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στην Ευρώπη.

Την παραμονή της αναμέτρησης, οι Ελβετοί προκάλεσαν τους Ίβηρες με βίντεο από την προπόνηση της εθνικής ομάδας κι ένα αερόστατο να ίπταται πάνω από το γήπεδο, υπονοώντας λειτουργία ομοίου του drone.

Η ανάρτηση της ελβετικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter άφησε υπονοούμενα για πορτογαλικό "δάκτυλο", αν και τα emoticons υποδηλώνουν ίσως προσπάθεια για χιούμορ.

"Πορτογαλίας με απολύτως νέες μεθόδους κατασκοπείας".

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, ωστόσο, δεν έμεινε αδιάφορη. Απάντησε με αναφορά στους Ελβετούς, τονίζοντας ότι "δεν χρειαζόμαστε αερόστατα".

Χιούμορ ή πρόκληση; Οι Πορτογάλοι σίγουρα δεν μπορούν να διακρίνουν τις προθέσεις των Ελβετών. Ακόμη κι αν είχαν στόχο το πρώτο, η προσπάθειά τους όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής δεν ήταν επιτυχής.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ