ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι 32 παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Denmark's Lasse Schone tackles Croatia's Ivan Rakitic during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Denmark's Lasse Schone tackles Croatia's Ivan Rakitic during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP IMAGES/AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Με το μυαλό στην πρόκριση αλλά και στην "αυτοπροστασία" τους από κίτρινη κάρτα θα αγωνιστούν 32 ποδοσφαιριστές στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Παρασκευή οι τέσσερις από τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ριχτούν στη μάχη για μια πρόκριση στα ημιτελικά ενώ το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο.

Οι παίκτες των οκτώ ομάδων θα έχουν το μυαλό τους στο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τις εθνικές τους ομάδας να πάρουν τη πρόκριση στα ημιτελικά.

Θα υπάρχουν όμως και 32 παίκτες που θα έχουν στο μυαλό τους και πως θα αποφύγουν να δεχτούν κίτρινη κάρτα ώστε να μην χάσουν τον ημιτελικό σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας τους.

Η Κροατία μάλιστα είναι η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς οκτώ ποδοσφαιριστές της ανάμεσα στους οποίους οι Ράκιτιτς, Ράμπιτς και Μάντζουκιτς αν προκριθεί η ομάδα τους θα λείψουν από το επόμενο παιχνίδι. Μάλιστα και η Ρωσία έχει αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στο όριο.

Το ζευγάρι όπου υπάρχουν οι λιγότεροι "κιτρινισμένοι" είναι το Ουρουγουάη-Γαλλία με την ομάδα από τη Λατινική Αμερική να ανησυχεί μόνο για τον Μπεντανκούρ ενώ για τους "τρικολόρ" στο όριο είναι οι Ζιρού, Παβάρ, Τολισό και Πογκμπά.

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια και τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο από κάθε ομάδα που μετέχει στα προημιτελικά:

Ουρουγουάη-Γαλλία
Μπεντανκούρ/Ζιρού, Τολισό, Πογκμπά, Παβάρ

Βραζιλία-Βέλγιο
Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, Φελίπε Λουίς/Βερτόνχεν, Ντε Μπράινε, Μενιέ, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ

Σουηδία-Αγγλία
Έκνταλ, Κλάεσον/Γουόκερ, Λίνγκαρντ, Λόφτους-Τσικ, Χέντερσον

Ρωσία-Κροατία
Γκολόβιν, Σμολόβ, Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Κουτέποβ/Βρσάλκο, Μπρόζοβιτς, Τσόρλουκα, Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Πιάτσα, Γεβντάι.

Να σημειώσουμε ότι από τους τέσσερις προημιτελικούς της Παρασκευής και του Σαββάτου θα λείψουν επειδή είναι τιμωρημένοι οι Ματουιντί, Λούστιγκ και Κασεμίρο.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ