STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι 14 ομάδες στον Βασιλειάδη την Τετάρτη

1ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΣΥ / Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Vasileiadis EUROKINISSI SPORTS

Οι 14 ομάδες της Super League θα συναντηθούν την Τετάρτη (27/6) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το θέμα της αναδιάρθωσης και των τηλεοπτικών. Νέο Δ.Σ. στη Super League την Παρασκευή (29/6).

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, κατά το οποίο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας εξελέγη ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, έγινε γνωστό ότι οι 14 ομάδες της Λίγκας πρόκειται να συναντηθούν την Τετάρτη (27/6, 18.00) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά είναι τα δύο "καυτά" θέματα που απασχολούν και στα οποία πρέπει να δοθεί άμεσα λύση, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα δύο ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος στην κουβέντα με τον Υφυπουργό.

Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λεβαδειακού, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΛ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν θα είναι παρόντες ΟΦΗ - Άρης, καθώς δεν έχει γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας στη Football League.

Την Παρασκευή (29/6) θα ακολουθήσει νέο διοικητικό συμβούλιο στη διοργανώτρια, όπως άλλωστε έκανε γνωστό ο Μπαταγιάννης μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου. Ο νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε:

" Πιστεύω θα έχουμε μια καλή και έντιμη συνεργασία. Πριν από λίγη ώρα εκλέχθηκα πρόεδρος της Super League και αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικά. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, εφόσον θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Υπάρχει επίσης μια αναδιάρθρωση που συζητείται και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε γεροί και απαιτείται η μέγιστη συναίνεση για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν σημαίνει επειδή είμαι πρόεδρος της Super League ότι θα πρέπει να επιβάλλω και τη θέση μου. Πρέπει να συγκεράσουμε τις απόψεις μας και να τις εκπροσωπώ.

Ίσως σήμερα να εκπληρώνεται ένα όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο του παράγοντα. Εκεί που θα έχουμε διαφωνία, θα πηγαίνουμε πάντα by the book. Την Τετάρτη στις 18:00 θα έχουμε ραντεβού με τον Υπουργό και όχι μόνο μερικές ομάδες, αλλά όλες. Την Παρασκευή πιθανότατα θα έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν θέλω να κάνω τίποτα χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του συνεταιρισμού. Αυτή είναι η αρχή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ