ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι 11 του Σαμπαόλι για το Αργεντινή - Ισλανδία

Argentina's coach Jorge Sampaoli gestures during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Argentina's coach Jorge Sampaoli gestures during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η "Ole" αποκάλυψε τα σχέδια του Χόρχε Σαμπαόλι για το αρχικό σχήμα της Αργεντινής στον αγώνα με την Ισλανδία. Με φορ τον Αγκουέρο αντί του Ιγκουαΐν στην πρεμιέρα.

Η Αργεντινή προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Ισλανδία, όπου στο μυαλό του Χόρχε Σαμπαόλι και των παικτών του δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το τρίποντο. Η "Ole" αποκάλυψε τα σχέδια του ομοσπονδιακού εκλέκτορά της για το αρχικό σχήμα, όπου ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να ηγηθεί στη γραμμή κρούσης έναντι του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Στο 4-2-3-1, ο Καμπαγιέρο θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα οι Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο και Ταγλιαφίκο. Οι Μαστσεράνο και Μπίγλια στη μεσαία γραμμή και τριάδα μπροστά οι Μέσα, Μέσι και Ντι Μαρία. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Θέση διεκδικεί και ο Μπανέγα, εντούτοις δεν είναι έτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του και ως εκ τούτου στην πρεμιέρα με την Ισλανδία αναμένεται να προφυλαχθεί και να μείνει στον πάγκο. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και αυτοί θα είναι οι 11 της Αργεντινής για το πρώτο ματς του Μουντιάλ.

AP Photo/Francisco Seco

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ