ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Βαράν έχει 10/10 σε τελικούς!

France's Raphael Varane celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Raphael Varane celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP IMAGES/AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος θα διεκδικήσει το πρώτο του Παγκόσμιο Κυπελλο, έχει το απόλυτο στους δέκα τελικούς που έχει παίξει, όλους με την Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γάλλος στόπερ δεν είχε παίξει στον τελικό του Euro 2016 κόντρα στην Πορτογαλία λόγω τραυματισμού.

Η Γαλλία έχει αρκετούς αστέρες στη σύνθεση της όπως ο Γκριεζμάν, ο Εμπαπέ, ο Πογκμπά. Άλλος όμως είναι αυτός που έχει πάνω του το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" και μετράει το απόλυτο στους τελικούς που έχει αγωνιστεί έως τώρα στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Ραφαέλ Βαράν που μετράει δέκα κατακτήσεις τίτλων στους δέκα τελικούς που έχει αγωνιστεί, όλους με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος αμυντικός δεν είχε παίξει στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016 όπου η Γαλλία είχε ηττηθεί από την Πορτογαλία.

Η "παράδοση" του Βαράν άρχισε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας το 2014 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου ναι μεν έπαιξε λίγα λεπτά (μπήκε στο φινάλε), ωστόσο ήταν αρκετά για να πανηγυρίσει το πρώτο του τρόπαιο.

Την ίδια χρονιά κατέκτησε αγωνιζόμενος το Champions League και το Μουντιάλ Συλλόγων με τους Μαδριλένους, ενώ το 2016 ήταν η σειρά του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και ενός ακόμα Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Το 2017 τα σάρωσε όλα βγαίνοντας νικητής και στους τέσσερις τελικούς που πήρε μέρος με την "βασίλισσα" ενώ έκανε το 10/10 τον περασμένο Μάιο στο Κίεβο με την κατάκτηση του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ.

Φυσικά στόχος του είναι το 11/11 και φυσικά η πρώτη κατάκτηση τροπαίου με την Εθνική Γαλλίας.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ