ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο τρομερός Καβάνι ξαναχτύπησε με "οβίδα", 2-1 για την Ουρουγουάη (VIDEO)

Uruguay's Edinson Cavani celebrates after he scored the opening goal during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Uruguay's Edinson Cavani celebrates after he scored the opening goal during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Έντινσον Καβάνι νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρουί Πατρίσιο και η Ουρουγουάη ανέκτησε το προβάδισμα (2-1) κόντρα στην Πορτογαλία. (VIDEO)

Η εθνική Ουρουγουάης αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Σότσι - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και μια συνεργασία των δύο καλύτερων παικτών της "σελέστε" (Έντινσον Καβάνι - Λουίς Σουάρες) έφερε το πρώτο γκολ του ματς.

Η "σελεσάο" ωστόσο έφθασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Πέπε στο 55ο λεπτό. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε στη διοργάνωση η εθνική Ουρουγουάης.

Αλλά, η "σελέστε" είχε γρήγορη "απάντηση" κι ανέκτησε ταχύτατα το προβάδισμα. Και πάλι με τον "Ματαδόρ". Στο 62ο λεπτό, ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ έδωσε αριστερά στον Έντινσον Καβάνι κι εκείνος με την μία ακριβώς πάνω στη γραμμή της περιοχής και αριστερά έκανε το φαλτσαριστό πλασέ και νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο για το 2-1!

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Ουρουγουάη - Πορτογαλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ