ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ό,τι θες για το Μουντιάλ θα το βρεις στο SPORT 24

Flags with the logo for the 2018 FIFA World Cup flutter in the wind near the World Cup stadium in Rostov-on-Don before the Russian premier league soccer match between Rostov and Ural, in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, May 13, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Flags with the logo for the 2018 FIFA World Cup flutter in the wind near the World Cup stadium in Rostov-on-Don before the Russian premier league soccer match between Rostov and Ural, in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, May 13, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ξεκινάμε! Τέσσερα χρόνια αναμονής ήταν πολλά, πάρα πολλά. Και είμαστε έτοιμοι να σου δώσουμε ό,τι θες για να “βρεθείς” στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η κορυφαία ελληνική αθλητική ιστοσελίδα είναι έτοιμη για τη μεγάλη γιορτή που ξεκινά την Πέμπτη (14/06) στη Ρωσία και θα κρατήσει ένα μήνα αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τέσσερα χρόνια αναμονής ήταν πάρα πολλά και πλέον είμαστε εδώ για να ζήσουμε και να ζήσεις μαζί μας κάθε στιγμή από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως ακριβώς του αξίζει, όπως ακριβώς σου αξίζει!

Συνδέσου με το Messenger του SPORT24 για να μη χάσεις ούτε μία φάση από το Μουντιάλ όπου και αν βρίσκεσαι. Κάνε εγγραφή στο newsletter και κάθε πρωί θα έχεις στο mail του την ενημέρωση που χρειάζεσαι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπες στο Viber και κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τα αυτοκόλλητά μας για το Μουντιάλ και μπες στο πιο ποδοσφαιρικό community channel που θα βρεις φωτογραφίες, αστεία, γνώμες, το καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, οτιδήποτε θα σε “στείλει” στη Ρωσία.

Ακολούθησέ μας στο instagram όπου μετά την αντίστροφη μέτρηση, τις στιγμές των '32' ομάδων και τα πρόγραμμα του κάθε γηπέδου, ήρθε η ώρα να μπούμε σε ρυθμούς μπάλας! Το ίδιο θα συμβεί και με το facebook του SPORT24 αλλά και το twitter.

Και φυσικά στην αγαπημένη σου διεύθυνση, το Sport24.gr, θα βρεις τα πάντα για την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή. Ειδήσεις, ομάδες, τηλεοπτικό πρόγραμμα, νέες ανανεωμένες βαθμολογίες, προγνωστικά και οι ωραιότερες εικόνες από τη Ρωσία.

Η επιλογή σου και σε αυτό του Μουντιάλ είναι μία: Join us!

AP Photo/Pavel Golovkin

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ