ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας ήξερε που θα στείλει την μπάλα ο Μέσι

Ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας ήξερε που θα στείλει την μπάλα ο Μέσι
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας, Χάνες Χάλντορσον, αποκάλυψε το μυστικό του για το πώς κατάφερε να πιάσει το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι και να κρατήσει την ισοπαλία κόντρα στην Αργεντινή.

Ο Χάνες Χάλντορσον εξελίχθηκε σε ήρωα της Ισλανδίας στο πρώτο παιχνίδι της χώρας στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τερματοφύλακας της Ράντερς έκανε ορισμένες κομβικές επεμβάσεις στο παιχνίδι με την Αργεντινή, μεταξύ άλλων και σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λιονέλ Μέσι στο 2ο ημίχρονο, με συνέπεια να κρατήσει το 1-1 μέχρι τέλους.

Αν και ο Μέσι έχει αποτύχει αρκετές φορές στην καριέρα του να μετατρέψει σε γκολ την εσχάτη των ποινών, η επέμβαση του Χάλντορσον δεν οφείλεται μόνο στην τύχη. Ο 34χρονος τερματοφύλακας - σκηνοθέτης είχε παρακολουθήσει αρκετά videos με εκτελέσεις πέναλτι του Αργεντινού και γι' αυτό επέλεξε σωστή πλευρά.

"Δεν είχε πολλές πιθανότητες, όμως πέτυχε. Είδα αρκετά πέναλτι του Μέσι και ήθελα να μπω στο μυαλό του και να δω το τι θα μπορούσε να σκεφτεί για μένα. Είχα ένα καλό αίσθημα ότι θα το στείλει από εκεί σήμερα", δήλωσε μετά από τον αγώνα.

"Παίζαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, κόντρα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλό μας", κατέληξε.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ