ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Σμάιχελ έσπασε ιστορικό ρεκόρ του πατέρα του

Ο Σμάιχελ έσπασε ιστορικό ρεκόρ του πατέρα του
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κάσπερ Σμάιχελ αρχίζει να... ξεπερνάει τον πατέρα του και στην εθνική Δανίας, αφού κατέρριψε το εθνικό ρεκόρ απαραβίαστης εστίας.

Ο Πέτερ Σμάιχελ αποτελούσε τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην ιστορία της Δανίας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο γιος του, Κάσπερ, βρίσκεται σε τροχιά να τον ξεπεράσει.

Στην αναμέτρηση κόντρα στο Περού για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, ο τερματοφύλακας της Λέστερ ήταν ο MVP χάρη στις επεμβάσεις του, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του για 5ο σερί επίσημο παιχνίδι.

Συνολικά, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Σμάιχελ να αναζητά το τελευταίο γκολ που δέχθηκε στις 14 Νοεμβρίου και στον προκριματικό αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία (νίκη με 5-1 στο Δουβλίνο) από τον Σέιν Ντάφι.

Αυτό σημαίνει ότι έχει κρατήσει το μηδέν για 495 διαδοχικά λεπτά, καταρρίπτοντας το εθνικό ρεκόρ που είχε κάνει ο πατέρας του το 1995 με 470 λεπτά.

Επιπροσθέτως, οι Σμάιχελ έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρα - γιου που εκπροσωπούν τη Δανία σε Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρώτο δίδυμο πατέρα - γιου τερματοφυλάκων σε Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ όλων των χωρών.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ