ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ρονάλντο έχασε ξανά πέναλτι για την Πορτογαλία (VIDEO)

Ο Ρονάλντο έχασε ξανά πέναλτι για την Πορτογαλία (VIDEO)
AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει από τη βούλα με αντίπαλο το Ιράν, αφού ο Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ έπιασε το πέναλτι του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διατήρησε το κακό ποσοστό στις εκτελέσεις πέναλτι που έχει με την εθνική Πορτογαλίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Η αρχή ήταν καλή με την εκτέλεση - γκολ κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο απέναντι στο Ιράν δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά.

Ο Πορτογάλος αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 2ο ημίχρονο και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεσή του. Επέλεξε να σουτάρει δεξιά, αλλά η μπάλα δεν πήγε στη γωνία και από τη στιγμή που ο Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ έπεσε σωστά, ήταν πολύ εύκολο να μπλοκάρει το πέναλτι με δύο προσπάθειες.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της Πορτογαλίας από τη βούλα σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1966 (εξαιρείται η διαδικασία των πέναλτι) και το 6ο χαμένο δια ποδός Ρονάλντο σε 14 εκτελέσεις με το εθνόσημο στο στήθος (42% το ποσοστό του).

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ