ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Πρίγιοβιτς για πρώτη φορά στην εθνική Σερβίας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Ουαλία τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τι δήλωσε για την κλήση του ο φορ του ΠΑΟΚ.

Ανακοινώθηκαν από τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, οι κλήσεις για το κρίσιμο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 με την Ουαλία στις 11 Ιουνίου. Στους 25 εκλεκτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

"Ο Πρίγιοβιτς παίζει καλα, είναι πιο έμπειρος από τον Τζούρτζεβιτς. Εχει παιχνίδια σε έναν δυνατό πρωταθλημα και θέλω να τον δω στην προπόνηση μαζί μας, πώς θα ταιριάξει στο σύτημα παιχνιδιού μας", δήλωσε ο Μούσλιν για την κλήση του Πρίγιοβιτς.

Ο φορ του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει θέση στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας ανταγωνιστές τους Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Άντριγια Πάβλοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, για την θέση του βασικού φορ των Σέρβων. Η ενσωμάτωσή του στην αποστολή της εθνικής Σερβίας θα γίνει με το τέλος των playoffs, αφού ήδη θα έχουν αρχίσει οι προπονήσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ