ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Πικέ ανακοίνωσε το τέλος από την εθνική Ισπανίας

Ο Πικέ ανακοίνωσε το τέλος από την εθνική Ισπανίας

Ο Ζεράρ Πικέ είχε αφαιρέσει την ισπανική σημαία από τα μανίκια στο ματς της Αλβανίας και έπειτα από έντονη κριτική ανακοίνωσε πως μετά το Μουντιάλ 2018 θα τερματίσει την καριέρα του με την "Furia Roja"

Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε πως θα τερματίσει την διεθνή του καριέρα μετά το Μουντιάλ 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, με την ανακοίνωση να έρχεται λίγο μετά τη νίκη στην Αλβανία (0-2).

Ο άσος της Μπαρτσελόνα στο ματς είχε αφαιρέσει από την φανέλα την ισπανική σημαία που είχε στα μανίκια (στο τέλος σε κάθε μανίκι), κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Ξεκαθάρισε μάλιστα στις δηλώσεις του πως δεν είναι μία απόφαση που πήρε απόψε, αλλά την έχει πάρει από καιρό, έπειτα από ώριμη σκέψη, απλά έπειτα από τις αντιδράσεις αποφάσισε να την ανακοινώσει.

"Ναι, αν κουραστήκατε, στο Μουντιάλ του 2018 θα παίξω το τελευταίο μου ματς με την εθνική", τόνισε ο 29άχρονος Καταλανός κεντρικός αμυντικός.

"Δεν είναι απόφαση που πήρα σήμερα. Δίνω τα πάντα και δεν νομίζω πως υπάρχουν αμφιβολίες για αυτό. Υπάρχουν όμως κάποιοι που προτιμούν να μην παίζω για την εθνική ομάδα και αυτό με έχει κουράσει".

"Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προσπάθεια με τον Τζουλέν Λοπετέγκι ομοσπονδιακό τεχνικό και έτσι δεν φεύγω από σήμερα. Ξεκινήσαμε μαζί και θα ολοκληρώσουμε μαζί".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ