ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Παουλίνιο τραυμάτισε τον Νεϊμάρ

Brazil's Neymar, from left, Paulinho, and Dani Alves, train in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Monday, Oct. 2, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Neymar, from left, Paulinho, and Dani Alves, train in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Monday, Oct. 2, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Νεϊμάρ εγκατέλειψε την προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον συμπατριώτη του μέσο της Μπαρτσελόνα, Παουλίνιο.

Μπορεί η εθνική Βραζιλίας να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά έχει να τελειώσει την προκριματική σειρά για το Μουντιάλ στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής με τα ματς απέναντι στις αντίστοιχες των Βολιβίας (5/10, 23:00) και Χιλής (11/10, 02:30).

Ωστόσο, μπορεί να το κάνει χωρίς τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί Σεν-Ζερμέν τραυματίστηκε ύστερα από άτσαλο και δυνατό μαρκάρισμα του συμπατριώτη του αμυντικού μέσου των "μπλαουγκράνα", Παουλίνιο.

Καθώς εγκατέλειψε την προπόνηση της "σελεσάο", ο "Νέι" αφέθηκε στη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της χώρας της Νοτίου Αμερικής, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό εάν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" απέναντι στη "βέρντε" ή τη "ρόχα".

Photo credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ