ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ουάρντα στη θέση του Σαλάχ στην ενδεκάδα της Αιγύπτου

Egypt's Amr Warda during a friendly soccer match between Belgium and Egypt at the King Baudouin stadium in Brussels, Wednesday, June 6, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Egypt's Amr Warda during a friendly soccer match between Belgium and Egypt at the King Baudouin stadium in Brussels, Wednesday, June 6, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα της εθνικής Αιγύπτου για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουρουγουάη στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου. Ο Αμρ Ουάρντα στη θέση του σταρ της Λίβερπουλ.

Τελικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν κατάφερε να βρεθεί στο βασικό σχήμα της εθνικής Αιγύπτου για την αναμέτρηση με την Ουρουγουάη, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον πρώτο όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Την θέση του σταρ της Λίβερπουλ πήρε ο "δικός μας" Αμρ Ουάρντα, που φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου στα ελληνικά γήπεδα.

Σαλάχ και Ουάρντα είναι επιστήθιοι φίλοι και ο πρώτος θα παρακολουθεί τις προσπάθειες του δεύτερου κόντρα στην παρέα των Λουίς Σουάρες - Έντινσον Καβάνι.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο μια φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε φιλικό ματς το 2006. Από τότε οι μοναδικοί παίκτες που ξεκινούν και σήμερα στην ενδεκάδα είναι οι Γκοδίν και για την Ουρουγουάη και Φατχί για την Αίγυπτο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αίγυπτος (4-2-3-1): Ελ Σενάουι, Φατχί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Σαφί, Χάμεντ, Ελνένι, Τρεζεγκέ, Σαΐντ, Ουάρντα, Μόχσεν.

Ουρουγουάη (4-4-2): Μουσλέρα, Γκ. Βαρέλα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Νάντες, Βεσίνο, Μπεντανκούρ, Αρασκαέτα, Καβάνι, Σουάρες.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ