ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ντεσάμπ "κόβει" τον Πογκμπά από την ενδεκάδα

Ο Ντεσάμπ "κόβει" τον Πογκμπά από την ενδεκάδα
Ντεσάμπ-Πογκμπά-Γαλλία

Οι σχέσεις του Πολ Πογκμπά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ βρίσκονται σε άσχημο σημείο μετά από παράπτωμα του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνέπεια να κινδυνεύει η θέση του στη βασική ενδεκάδα της εθνικής Γαλλίας.

Τι κι αν πριν από δύο μήνες έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανά 110.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει; Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν πείθεται από τον Πολ Πογκμπά και ετοιμάζεται να τον αφήσει στον πάγκο στο πιο δύσκολο παιχνίδι της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κόντρα στην Ολλανδία.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται σε άσχημο σημείο, με συνέπεια ο Ενγκολό Καντέ να έχει αυτήν τη στιγμή το προβάδισμα όσον αφορά στη θέση στο κέντρο των φιναλίστ του Euro 2016.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η αργοπορία του 23χρονου μέσου στην προπόνηση το βράδυ της Πέμπτης στο "Σταντ ντε Φρανς", με συνέπεια να έχει έναν έντονο διάλογο με τον προπονητή του και κάτοχο του Μουντιάλ και του Euro.

Ο Πογκμπά χρησιμοποιείται όπως και στους "κόκκινους διαβόλους" πίσω στο κέντρο και στη νίκη 4-1 επί της Βουλγαρίας την Παρασκευή δεν έπιασε καλή απόδοση.

Ως εκ τούτου, ο Ντεσάμπ είναι διατεθειμένος να τον "θυσιάσει" για να βάλει στη θέση του έναν μέσο με μεγαλύτερες ανασταλτικές αρετές για τον αγώνα στο Άμστερνταμ τη Δευτέρα (21:45).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ