ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Νεϊμάρ έχει περάσει 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πεσμένος στο χορτάρι

Ο Νεϊμάρ έχει περάσει 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πεσμένος στο χορτάρι
AP PHOTO/SERGEI GRITS

Έρευνα απέδειξε ότι ο Νεϊμάρ σχεδόν τα 14 από τα 360 λεπτά που έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα έχει περάσει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικότερα ο Νεϊμάρ έχει δεχθεί έντονη κριτική από πολλούς οι οποίοι τονίζουν πως το έχει παρακάνει με τις αντιδράσεις του σχεδόν σε κάθε μαρκάρισμα. Από τον Μαραντόνα μέχρι τον Λίνεκερ παλαίμαχοι αστέρες έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον σούπερ σταρ της Βραζιλίας.

Αυτό, όμως, που φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού επιβεβαιώθηκε με έρευνα από το "RTS".

Πόσο χρόνο λοιπόν έχει περάσει ο Νεϊμάρ ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο; Σχεδόν 14 λεπτά είναι η απάντηση. Το... ατομικό του ρεκόρ είναι τα 5.30 που παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με το Μεξικό και ακολουθούν εκείνο με την Ελβετία (3.40), η Κόστα Ρίκα (2.06'), ενώ το παιχνίδι στο οποίο έκατσε λιγότερη ώρα πεσμένος στο γρασίδι ήταν αυτό απέναντι στη Σερβία (1.56').

Με πρόχειρο υπολογισμό θα διαπιστώσετε ότι ο Νεϊμάρ έχει βρεθεί ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο για 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. Ο μεσοεπιθετικός της σελεσάο έχει βγάλει μέχρι στιγμής τέσσερα ενενηντάλεπτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτι που σημαίνει ότι έχει αγωνιστεί για 360 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι περίπου το 4% του χρόνου συμμετοχής του το έχει περάσει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ