ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μπαρόχα τις περισσότερες αποκρούσεις της 3ης αγωνιστικής

Ο Μπαρόχα τις περισσότερες αποκρούσεις της 3ης αγωνιστικής

Ο Βενεζουλάνος γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες αποκρούσεις στην 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, στη Ν. Αμερική, σύμφωνα με τα στατιστικά.

Μπορεί η εθνική Βενεζουέλας να συνετρίβη με 4-2 από την αντίστοιχη της Βολιβίας, στο Λα Πας, αλλά ουδείς μπορεί να επιρρίψει ευθύνη στον γκολκίπερ της πρώτης και της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, μιας και η άμυνα της "βινοτίντο" θύμιζε "παιδική χαρά" κι αυτός βρισκόταν εκτεθειμένος με τους επιθετικούς της "βέρντε".

Μάλιστα, ο Μπαρόχα ήταν αυτός που είχε και την περισσότερη δουλειά σύμφωνα με τα στατιστικά της CONMEBOL, μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στη Ν. Αμερική. Ο Βενεζουλένος είχε πέντε αποκρούσεις αλλά και δύο απομακρύνσεις με τις γροθιές.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ισόπαλης αναμέτρησης με τη Βραζιλίας (1-1) είχε τέσσερις αποκρούσεις και δύο μπλοκαρίσματα.

Ακολούθησαν οι Φερνάντο Μουσλέρα, Ντιέγο Πένι και Άντονι Σίλβα, τερματοφύλακες των εθνικών Ουρουγουάης, Περού και Παραγουάης αντίστοιχα.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ