ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μέσι "μοίρασε σακούλες" στους Βολιβιανούς

Ο Μέσι "μοίρασε σακούλες" στους Βολιβιανούς

Οι φίλοι της Αργεντινής θα θυμούνται το παιχνίδι κόντρα στη Βολιβία όχι μόνο για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 50 γκολ με τη "μπιανκοτσελέστε" αλλά και για δύο εκπληκτικά σλάλομ με τα οποία "χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα (videos).

H εθνική Αργεντινής επιβλήθηκε 2-0 της Βολιβιάς τα ξημερώματα της Τρίτης σε αγώνα για τα προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής και ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Αφενός γιατί με το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε στο 30ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και πανηγύρισε το γκολ Νο 50 στην εθνική ομάδα της χώρας του (απέχει μόλις έξι από τον αρχισκόρερ της Αργεντινής Γκαμπριέλ Μπατιστούτα) και αφετέρου γιατί είχε μερικές στιγμές που "ξεσήκωσε τα πλήθη".

Ο Μέσι "μοίρασε σακούλες" στους Βολιβιανούς

Δύο μάλιστα ενέργειές του ήταν απολαυστικές, με τον 28χρονο σούπερ σταρ να περνάει σαν σταματημένους τους παίκτες της Βολιβίας μέσω σλάλομ και να στέλνει το μήνυμα, ενόψει μάλιστα του σαββιάτικου Clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, πως είναι σε δαιμονιώδη φόρμα...

Αργεντινή - Βολιβία 2-0

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ