ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μέσι ανακοίνωσε τη διακοπή των σχέσεων με τον Τύπο της Αργεντινής

Ο Μέσι ανακοίνωσε τη διακοπή των σχέσεων με τον Τύπο της Αργεντινής

Και οι 26 ποδοσφαιριστές της αποστολής της εθνικής Αργεντινής παραβρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Σαν Χουάν, ωστόσο κανείς δε μίλησε με τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώνει την απόφαση. Δείτε το λόγο. (video)

Μια ασυνήθιστη εικόνα εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του "Estadio San Juan del Bicentenario" μετά τη νίκη της εθνικής Αργεντινής (3-0) επί της αντίστοιχης της Κολομβίας. Και οι 26 ποδοσφαιριστές της αποστολής της εθνικής Αργεντινής έδωσαν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο κανείς δε μίλησε.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε το μικρόφωνο και ανήγγειλε τη "διακοπή των σχέσεων με τον Τύπο της χώρας". Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της νίκης της "αλμπισελέστε" επί των "καφετέρος": " Λάβαμε την απόφαση να μη μιλήσουμε ξανά με τον Τύπο. Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές. Εάν δεν το κόψουμε σήμερα, δεν θα το κόψουμε ποτέ. Δεν θα συνεχίσουν να μας σκοτώνουν. Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν είναι η πρώτη φορά που λένε τέτοια πράγματα για τον Πότσο Λαβέτσι και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε".

Τι γράφτηκε όμως για τον Λαβέτσι κι ανάγκασε σύσσωμη την αποστολή της εθνικής Αργεντινής να λάβει αυτή την απόφαση; Ο δημοσιογράφος του "Radio Mitre", Γκαμπριέλ Ανέλο, με ανάρτησή του στο twitter - την παραμονή του ματς - υποστήριξε ότι "ο Λαβέτσι μένει εκτός αύριο (σ.σ για την αναμέτρηση με την Κολομβία) γιατί κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας" και συνέχισε και με δεύτερη ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι "Ο Λαβέτσι καπνίζει το δεύτερο τσιγάρο".

Ο ίδιος ο επιθετικός της Hebei China Fortune υποστήριξε ότι θα κινήσει κάθε νομική διαδικασία που προβλέπεται εναντίον του δημοσιογράφου, επικαλούμενος ζημιά στην υπόληψη της οικογενείας του.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ