ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μαραντόνα γυρίζει ταινία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει αιτία, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο θρύλος της Αργεντινής γυρίζει ταινία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξαιτίας των ιδιαίτερων αντιδράσεών του στα παιχνίδια της Αργεντινής, με αποκορύφωμα την άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους της Νιγηρίας μετά το γκολ του Μάρκος Ρόχο.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει γίνει, γι' ακόμα μία φορά, θέμα συζήτησης, αφού τα... κατορθώματά του του δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν τόσο από τους φιλάθλους όσο κι από τους δημοσιογράφους σε όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το "ξεσάλωμα" έχει αιτία, καθώς σύμφωνα με την " Daily Mail", στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μαραντόνα γυρίζει μία ταινία/ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Σκηνοθέτης είναι ο Ασίφ Καπάντια, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τον Άιρτον Σένα, ενώ έχει πάρει Όσκαρ για την ταινία που παρουσίαζε την πολυτάραχη ζωή της Amy Winehouse.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο Αργεντινός θρύλος αφηγείται ιστορίες από τη ζωή και την ποδοσφαιρική καριέρας του, όπως είναι η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά και τα μαγικά χρόνια στη Νάπολη.

Η ταινία/ντοκιμαντέρ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές του 2019.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ