ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μαραντόνα φίλησε τη φανέλα του Μέσι

Ο Μαραντόνα φίλησε τη φανέλα του Μέσι

Πριν απ' την έναρξη του Αργεντινή - Κροατία, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να δείχνει επιδεικτικά και να φιλάει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, στέλνοντας μήνυμα στήριξης. (VIDEO)

Η Αργεντινή γνώρισε την ήττα με 3-0 απ' την Κροατία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με συνέπεια η υπόθεση "πρόκριση" να δυσκολέψει σημαντικά για την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι, αφού χρειάζεται πλέον ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Όπως είναι λογικό, η νέα κακή εμφάνιση της "αλμπισελέστε" δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της ομάδας, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται γι' ακόμα μία φορά στο στόχαστρο. Ωστόσο, πριν απ' την έναρξη του παιχνιδιού, ο θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φροντίσει προλάβει να στείλει το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ντιεγκίτο να δείχνει επιδεικτικά και να φιλάει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στον 30χρονο επιθετικό. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως αποτελεί το αγαπημένο "παιδί" του.

Δείτε το video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο!Βραζιλία - Κόστα Ρίκαμε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Καίσαρης: Το λάθος του Μέσι
Απίθανη "μπηχτή" του Μουρίνιο για τον Καμπαγέρο
Η αντίδραση του Μαραντόνα μετά το 3-0 της Κροατίας (VIDEO)
VIDEOS: Μπουκάλι με νερό στον Σαμπαόλι και υβριστικά συνθήματα
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ