ΜΟΥΝΤΙΑΛ

O Λιονέλ Μπεργκ έβαλε τα κλάματα βλέποντας τον πατέρα του!

O Λιονέλ Μπεργκ έβαλε τα κλάματα βλέποντας τον πατέρα του!

Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν ανέβασε ένα συγκλονιστικό video, το οποίο δείχνει τον γιο τους, Λιονέλ να έχει βάλει τα κλάματα, βλέποντας τον πατέρα του να αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η πιο συγκινητική στιγμή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανήκει με διαφορά στον γιο του Μάρκους Μπεργκ, Λιονέλ. Η σύζυγος του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, Ζοζεφίν ανέβασε ένα συγκλονιστικό video στο Instagram, το οποίο δείχνει τον πιτσιρικά να έχει βάλει τα κλάματα, βλέποντας τον πατέρα του να συμμετέχει σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου!

"Αυτή η στιγμή. Βλέποντας τον Μάρκους Μπεργκ να εισέρχεται στο γήπεδο, κοίταξα τον Λιονέλ και είδα τα δάκρυά του να τρέχουν κάτω από τα μάγουλά του. Το αγόρι μας, έβλεπε τον ήρωά του να μπαίνει στο γήπεδο... Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω πόσο υπερήφανοι είμαστε για σένα Μάρκους. Θα είσαι για πάντα ο ήρωάς μας", αναφέρει το ποστ της συζύγου του Μπεργκ.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ