ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο ξεχωριστός ρόλος του Σάμπο στη Σλοβακία

Ο ξεχωριστός ρόλος του Σάμπο στη Σλοβακία

Ο Έρικ Σάμπο αγωνίστηκε ως δεξί μπακ στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας με τη Σκωτία. Τι δήλωσε για την παρουσία του στο Ισραήλ.

Ο Έρικ Σάμπο αγωνίστηκε, μαζί με τον Ρόμπερτ Μακ που σημείωσε και δύο τέρματα, στη νίκη της Σλοβακίας επί της Σκωτίας. Ο 24χρονος μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ και παίζει δανεικός στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και στο τέλος δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

"Ο προπονητής μου, ο Γιαν Κόζακ, με είχε προετοιμάσει για το γεγονός, λέγοντάς μου πως πιθανότατα θα αγωνιστώ στο δεξί άκρο της άμυνας. Μου το είπε την προηγούμενη ημέρα στο πρωινό, οπότε είχα τον χρόνο να προετοιμαστώ.

Προσπάθησα να είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα πίσω και να προωθήσω, όσο γινόταν, το παιχνίδι. Όσο για τη συνολική απόδοση της ομάδας, νομίζω πως πήγαμε καλά γιατί παίξαμε ο ένας για τον άλλον".

Ακόμη, φανέρωσε την ικανοποίησή του για το πως εξελίσσεται η καριέρα του στο Ισραήλ και τη Μπεϊτάρ. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Νιώθω καλά με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μου. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι μαζί μου και η οικογένεια μου, οπότε όλα είναι υπέροχα...".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ