ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το 1-0 του Κριστιάνο στο Πορτογαλία - Μαρόκο

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για την εθνική Πορτογαλίας κόντρα στην αντίστοιχη του Μαρόκου, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στο "Luzhniki". Τέταρτο γκολ για τον CR7. (VIDEO)

Οι εθνικές Πορτογαλίας και Μαρόκου κοντράρονται στο "Luzhniki" της Μόσχας για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - και το σκορ άνοιξε για τους Ίβηρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης - όπως και στην πρεμιέρα της "σελεσάο" και την ισοπαλία (3-3) με την Ισπανία - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Ζοάο Μοουτίνιο, ο "αστέρας" της Ρεάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει,Ελ Κατζουί. Έτσι, έφθασε τα τέσσερα γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Μοουτίνιο, καρφωτή κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο και η μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει,Ελ Κατζουί, για το 1-0 των Ιβήρων. Όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και τώρα σκόραρε στο 4ο λεπτό και έφτασε τα 4 γκολ στο Μουντιάλ!

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Μαρόκο με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ