ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Κιν κατά λάθος έσπασε κάμερα 11.000 ευρώ!

Ο Κιν κατά λάθος έσπασε κάμερα 11.000 ευρώ!

Ο Μάικλ Κιν της Έβερτον έσπασε κατά λάθος μια κάμερα αξίας 11.000 ευρώ στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας. Καλύπτει τη ζημιά η αγγλική Ομοσπονδία.

Δεν το ήθελε, συνέβη κατά λάθος, αλλά το κόστος δεν το λες και μικρό. Στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας και πετώντας ψηλά μια από μπάλες εκγύμνασης που είναι αρκετά βαριές, ο Μάικλ Κιν της Έβερτον προκάλεσε ζημιά ύψους 11.000 ευρώ.

Αυτό συνέβη στην ανοιχτή προπόνηση των "λιονταριών", με τον Κιν να έχει πίσω του έναν φωτορεπόρτερ, προφανώς δεν είχε σωστή αντίληψη της μεταξύ τους απόστασης και μια κίνησή του κόστισε στην αγγλική Ομοσπονδία κάμποσα χρήματα, αφού αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος για την κάμερα που του έσπασε.

Ο Κιν πέταξε στον αέρα την μπάλα, η τροχιά ήταν "αλλού γι αλλού" και αυτή προσγειώθηκε πάνω στην κάμερα του φωτορεπόρτερ και έσπασε ολόκληρη. Ο Κιν ντράπηκε αρκετά, σιγουρεύτηκε ότι ο Όλι Γκρίνγουντ δεν είχε χτυπήσει, ενώ ενδιαφέρθηκε και για τη ζημιά.

Αφού η FA συνομίλησε με τον Γκρίνγουντ και έλαβε γνώση του περιστατικού, αποφάσισε να καλύψει το κόστος. Τουλάχιστον, θα πάρει καινούργια κάμερα, κάτι θετικό βγαίνει για τον ίδιο...

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ