ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Ο Κάτσε δεν δουλεύει στις προπονήσεις της Αλβανίας"

"Ο Κάτσε δεν δουλεύει στις προπονήσεις της Αλβανίας"
Κάτσε-Αλβανία © GETTY IMAGES

Εκτός επιλογών του Τζιάνι ντε Μπιάζι έχει τεθεί ο Έργκις Κάτσε στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής Αλβανίας. Ο βοηθός προπονητή της χώρας αποκαλύπτει τι έχει κάνει ο μέσος του ΠΑΟΚ, με συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο.

Επικριτικός για τη συμπέριφορά του Έργκις Κάτσε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας εμφανίστηκε ο βοηθός του Τζιάνι ντε Μπιάζι στον πάγκο, Αλτίν Λάλα.

Σε συνέντευξή του στην αλβανική ιστοσελίδα " Panorama Sport", εξήγησε τους λόγους που δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό ο μέσος του ΠΑΟΚ.

"Ο Κάτσε πραγματικά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα πρόβλημα, ότι ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας. Όταν τον βλέπεις, μοιάζει σαν κάποιος να τον έφερε με το ζόρι στην εθνική. Γνωρίζει ότι ο Ντε Μπιάζι είναι πολύ απαιτητικός, αλλά δεν κάνει απλά αυτό που πρέπει να κάνει ένας παίκτης στην ομάδα. Ο Κάτσε πρέπει να δουλέψει σκληρά και να πατήσει το γκάζι αυτές τις ημέρες των προπονήσεων για να δείξει ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα".

"Πρέπει να αποδεχθούμε όλοι ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και δεν ασχολείται με το να ικανοποιεί τους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να ικανοποιούν τον προπονητή. Έχει πολλές επιλογές και μπορεί να αντικαταστήσει όλους τους παίκτες".

Όσο για το εάν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη διάθεση του Ντε Μπιάζι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, δεν ήταν κάθετος: "Ίσως μπορούν να βρουν κοινή γλώσσα και να γυρίσει στην ομάδα. Επίσης, ο Ντε Μπιάζι δεν θα μείνει για δέκα χρόνια στην εθνική. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να μην συμβεί. Εννοώ ότι στο ποδόσφαιρο όλοι πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση. Μόνο τρεις παίκτες εξαιρούνται από αυτό σήμερα, ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Ιμπραχίμοβιτς".

Αυτή είναι η δεύτερη σερί μέρα κατά την οποία γίνονται γνωστές λεπτομέρειες ρήξης του 23χρονου αμυντικού μέσου με κάποιον παράγοντα. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την αιτία της διαφαινόμενης πρόωρης ολοκλήρωσης του δανεισμού του στην Πίλζεν, εξαιτίας των κακών σχέσεων με τον γενικό διευθυντή του τσεχικού συλλόγου, Άντολφ Σάντεκ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ