ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Κάλινιτς δεν δέχτηκε να λάβει το ασημένιο μετάλλιο της Κροατίας

Croatia's Nikola Kalinic scores his side's first goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Κάλινιτς AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Νίκολα Κάλινιτς που εκδιώχθηκε από την αποστολή της Κροατίας δίχως να παίξει λεπτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, υποστήριξε ότι δεν θέλει να λάβει το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ζλάτικο Ντάλιτς θέλησε να περάσει στο ματς τον Νίκολα Κάλινιτς. Ο επιθετικός της Μίλαν είχε δηλώσει ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο προπονητής του, που έλαβε την ίδια αντιμετώπιση από τον Κάλινιτς και στο φιλικό με τη Βραζιλία λίγο πριν από το Μουντιάλ, αποφάσισε να διώξει τον 30χρονο φορ από την αποστολή.

Ο τεχνικός των Κροατών δήλωσε ότι ο Κάλινιτς θα λάβει το ασημένιο μετάλλιο, άσχετα αν εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Ο φορ των "ροσονέρι", ωστόσο, όταν ρωτήθηκε πώς το σκέφτεται, απάντησε:

"Ευχαριστώ για το μετάλλιο, αλλά δεν έπαιξα ούτε λεπτό στη Ρωσία". Άφησε να εννοηθεί, με άλλα λόγια, ότι δεν πρόκειται να το κάνει δεχτό.

Η Κροατία ηττήθηκε 2-4 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία και κατέκτησε την τιμητική δεύτερη θέση.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ