ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Γουίλ Σμιθ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γουίλ Σμιθ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου
AP PHOTO/MIGUEL VILLAGRAN

Ο Γουίλ Σμιθ θα αποτελέσει τον ερμηνευτεί του επίσημου τραγουδιού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ηθοποιός και παραγωγός Γουίλ Σμιθ θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, από καλλιτεχνικής άποψης.

Ο 49χρονος Αμερικανός επελέγη να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης της Ρωσίας, μαζί με ακόμα δύο γνωστούς καλλιτέχνες, τον Αμερικανό Νίκι Τζαμ και την Κοσοβάρα Έρα Ιστρέφι.

Η ιστοσελίδα "Vibe" που έβγαλε πρώτη το θέμα αναφέρει ότι Σμιθ και Τζαμ είναι οι βασικοί συντελεστές του τραγουδιού, με την Ιστρέφι να συμμετέχει. Σύμφωνα με τον κολομβιανό ραδιοφωνικό σταθμό "W Radio" που αναφέρθηκε από τους πρώτους στο θέμα, Τζαμ και Ιστρέφι βρίσκονται στη Βουδαπέστη όπου έβαλαν τις τελευταίες "πινελιές" στο τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Στο παρελθόν, επίσημα τραγούδια Παγκοσμίων Κυπέλλων όπως το "Waka Waka" της Σακίρα για το 2010, το "La Copa de la Vida" του Ρίκι Μάρτιν για το 1998 ή το "Boom" της Αναστέισια για το 2002 έκαναν μεγάλη επιτυχία.

Photo credits: AP Photo/Miguel Villagran

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ