ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Φέντερερ δεν περίμενε θετικό αποτέλεσμα με την Βραζιλία

2017 AP YEAR END PHOTOS - Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London on July 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
2017 AP YEAR END PHOTOS - Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London on July 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανέφερε σε δηλώσεις του πως δεν περίμενε ότι η Ελβετία θα μπορούσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα (1-1) με αντίπαλο την Βραζιλία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.

Η Ελβετία, κόντρα στα προγνωστικά, κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα με την Βραζιλία (1-1) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν περίμενε ότι η εθνική ομάδα της χώρας του θα μπορούσε να πάρει βαθμό κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

"Είχα μια καλή αίσθηση πριν το Μουντιάλ, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βραζιλία ήμουν πολύ νευρικός και σκέφτηκα ότι θα χάναμε. Ένιωσα μία ευχάριστη έκπληξη από την ισοπαλία και είμαι υπερήφανος γιατί το καταφέραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου.

Τίποτα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και υπάρχουν πιο δύσκολα ματς, όπως αυτά με την Σερβία και την Κόστα Ρίκα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα", δήλωσε ο "βασιλιάς" του τένις, ο οποίος εν μέσω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων παρακολουθεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού στον πλανήτη.

Ο 36χρονος Φέντερερ κατέκτησε πριν μερικές ημέρες το MercedesCup, έφτασε τους 98 τίτλους στην καριέρα του και είναι ο γηραιότερος στην ιστορία του αθλήματος που βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

AP Photo/Tim Ireland

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ