ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο 45χρονος κίπερ της Αιγύπτου απέκρουσε πέναλτι (VIDEOS)

Egypt goalkeeper Essam El Hadary deflects a penalty during the group A match between Saudi Arabia and Egypt at the 2018 soccer World Cup at the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Εσάμ ελ Χανταρί (AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC)

Ο 45χρονος Εσάμ ελ Χανταρί, που έγινε ο γηραιότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέκρουσε πέναλτι στο 41' του αγώνα με τη Σαουδική Αραβία. (VIDEOS)

Μεγάλες στιγμές για τον Εσάμ ελ Χανταρί. Ο 45χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Αιγύπτου, που έγινε ο γηραιότερος κίπερ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέκρουσε πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο 39' ο Φατί έκανε χέρι ύστερα από σέντρα του Αλ Σαχρανί και ο Αλ Μουαλάντ που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών στο 41', είδε τον Ελ Χανταρί να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει.

Λίγο αργότερα, βέβαια, στο 45'+2', οι "Φαραώ" υπέπεσαν και σε δεύτερο πέναλτι, το οποίο ο Αιγύπτιος κίπερ δεν κατέστη εφικτό να αποκρούσει.

(AP Photo/Darko Vojinovic)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ