ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντου στον Κεϊρόζ από Μασούντ και Ανσαριφάρντ

Iran national soccer team celebrates after beating Uzbekistan in their Asia Group A, 2018 World Cup qualifying soccer match at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Monday, June 12, 2017. Iran became the second team to qualify for the 2018 World Cup by beating Uzbekistan 2-0. (AP Photo/Vahid Salemi)
Iran national soccer team celebrates after beating Uzbekistan in their Asia Group A, 2018 World Cup qualifying soccer match at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Monday, June 12, 2017. Iran became the second team to qualify for the 2018 World Cup by beating Uzbekistan 2-0. (AP Photo/Vahid Salemi) AP

Το Ιράν εξασφάλισε την συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, όμως Μασούντ και Ανσαριφάρντ δεν άφησαν τον Κάρλος Κεϊρόζ να μιλήσει γι' αυτή την επιτυχία στη συνέντευξη Τύπου. (video)

Το Ιράν νίκησε 2-0 το Ουζμπεκιστάν στην Τεχεράνη και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, κάτι που καταφέρνει για 5η φορά στην ιστορία.

Παράλληλα είναι η πρώτη φορά που το Ιράν θα παίξει σε δύο σερί Μουντιάλ, καθώς είχε αγωνιστεί και το 2014 στην Βραζιλία, ενώ οι τρεις πρώτες συμμετοχές του ήταν το 1978 στην Αργεντινή, το 1998 στη Γαλλία και το 2006 στη Γερμανία.

Ο Κάρλος Κεϊρόζ λοιπόν περίμενε τις ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου για την επιτυχία αυτή της ομάδας του, όμως δεν είχε την ευκαιρία να απαντήσει.

Τουλάχιστον όχι πριν τον "περιποιηθούν" ο Μασούντ με τον Ανσαριφάρντ και κάποιοι συμπαίκτες τους ακόμη, που έκαναν... ντου την ώρα των δηλώσεων καταβρέχοντας τον Πορτογάλο τεχνικό, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευχαριστίες τους για την πορεία μέχρι τα γήπεδα της Ρωσίας.

(AP Photo/Vahid Salemi)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ