ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντι Μαρία: "Η Ρεάλ μου απαγόρευσε να παίξω στον τελικό με τη Γερμανία"

Ντι Μαρία: "Η Ρεάλ μου απαγόρευσε να παίξω στον τελικό με τη Γερμανία"
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του απαγόρευσε τη συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, απέναντι στη Γερμανία.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν αγωνίστηκε με την εθνική Αργεντινής. Ο εξτρέμ της Παρί Σεν-Ζερμέν αποκάλυψε στο "Players Tribune" ότι η τότε ομάδα του, η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στη Γερμανία.

Ο 30χρονος ανέφερε: " Το πρωινό εκείνης της ημέρας στις 11 το πρωί, ετοιμαζόμουν να κάνω ένεση στο πόδι. Είχα πρόβλημα στον μυ του μηρού μου, αλλά με παυσίπονα θα μπορούσα να τρέξω δίχως να αισθανθώ πόνο. Είχα πει στους προπονητές μου ότι δεν με νοιάζει, ότι απλά θέλω να παίξω.

Έβαζα πάγο στο πόδι μου, όταν ήρθε ο γιατρός Ντάνιελ Μαρτίνες στο δωμάτιο και μου είπε: 'Κοίτα, Άνχελ, αυτό το χαρτί ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Λένε ότι δεν είσαι σε θέση να αγωνιστείς. Μας πιέζουν να μην σε αφήσουμε να αγωνιστείς'. Αμέσως κατάλαβα τι συνέβαινε. Όλοι είχαν ακούσει τις φήμες ότι η Ρεάλ ήθελε να πάρει τον Χάμες Ροντρίγκες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εμένα ήθελαν να με πουλήσουν για να πάρουν εκείνον. Δεν ήθελαν λοιπόν να πάθω ζημιά. Ήταν απλό. Είπαν στον Ντάνιελ να μου δώσει το γράμμα. Ούτε καν το άνοιξα για να το διαβάσω. Το έσκισα. Το πρωί που είχα ξυπνήσει, είχα μιλήσει στον προπονητή μου, τον κ. Σαμπέγια. Του είχα πει ότι θέλω να με ξεκινήσει βασικό. Ότι θέλω να πάρω το Παγκόσμιο και ότι θέλω να παίξω μέχρι να μην αντέξω άλλο.

Στη συνέχεια, μετά το γράμμα της Ρεάλ, έβαλα τα κλάματα. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Αυτή η στιγμή με λύγισε". Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή ηττήθηκε 0-1 από τη Γερμανία στον τελικό του Ρίο ντε Τζανέιρο, με γκολ που σημείωσε στο 113' ο Μάριο Γκέτσε.

(AP Photo/Natacha Pisarenko)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Νιγηρία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ