ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντεσάμπ: "Ηρεμία, εμπιστοσύνη και συγκέντρωση στον στόχο"

France head coach Didier Deschamps celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France head coach Didier Deschamps celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με την Κροατία στάθηκε στην προετοιμασίας της ομάδας του και μίλησε για τις διαφορές σε σχέση με τον τελικό του 2016.

Στις τρεις λέξεις που πρέπει να έχει κάθε παίκτης στο μυαλό του ενόψει του τελικού με την Κροατία στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο Γάλλος τεχνικός επίσης ρωτήθηκε και ανέλυσε τη διαφορά που έχει η ομάδα του σε σχέση με αυτή του τελικού για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Αποτελεί ήδη τεράστιο προνόμιο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο και πιο ισχυρότερο από αυτό. Φροντίσαμε να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Ηρεμία, εμπιστοσύνη και συγκέντρωση στον στόχο. Αυτές είναι οι τρεις σημαντικότερες λέξεις πριν από τον τελικό".

Σε ερώτηση για τον Εμπαπέ είπε:
" Ο Κιλιάν είναι πολύ ταλαντούχος και το αποδεικνύει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν κάνω ειδική μεταχείριση".

Για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε παίκτες και προπονητές είπε:
"Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή. Ο προπονητής ζει μέσα από τους παίκτες του,είναι στην διάθεσή τους, το παιχνίδι ανήκει σε αυτούς και η επιτυχία του προπονητή συνδέεται με την δική τους".

Για την ομάδα του σε σχέση με αυτή του 2016:
"Η σημερινή ομάδα είναι διαφορετική από αυτή του EURO του 2016. Υπάρχουν παίκτες στην σημερινή σύνθεση που δεν ήταν τότε. Η ομάδα μου είναι νεαρή. Όλοι οι αντίπαλοί μας είχαν περισσότερηεμπειρία. Οι υπόλοιποι εννιά παίκτες που έζησαν και τον τελικό του EURO ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αλλά σε κάθε περίπτωση κάθε τελικός είναι ένα ξεχωριστό γεγονός".

PHOTO CREDITS: Martin Meissner

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ