ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντελέ Άλι: "Το ποδόσφαιρο με έσωσε από τις συμμορίες"

England's Dele Alli during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Dele Alli during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο σταρ της Τότεναμ, Ντελέ Άλι παραχώρησε συνέντευξη στο "ES Magazine" και αποκάλυψε πως το ποδόσφαιρο τον έσωσε από τις συμμορίες, αφού σε μικρή ηλικία είχε μπλέξει με λάθος άτομα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ντελέ Άλι, αφού είναι το πρώτο της καριέρας του και ουσιαστικά μία επιβράβευση για τις εξαιρετικές χρονιές που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Τότεναμ.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς σε νεαρή ηλικία είχε μπλέξει με συμμορίες, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " ES Magazine".

"Έμπλεξα με λάθος άτομα από μικρή ηλικία. Το ποδόσφαιρο ήταν μία υπέροχη διαφυγή απ' το λάθος μονοπάτι που είχα πάρει. Είμαι πολύ τυχερός που συνάντησα ανθρώπους που με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές και με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα", δήλωσε αρχικά, ενώ για τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, τόνισε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που επιλέχθηκα στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και μία φιλόδοξη νεανική ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά".

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο: "Ποτέ δεν λέω πότε και σε τίποτα. Αλλά δεν πρέπει να σκέφτεσαι το μέλλον, γιατί έτσι δεν απολαμβάνεις το παρόν. Έχω αρκετά χρόνια ακόμα συμβόλαιο".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ