ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντε Χέα, ο μοναδικός τερματοφύλακας που δεν έχει κάνει ούτε μια επέμβαση

Spain goalkeeper David De Gea reacts after Portugal's Cristiano Ronaldo scored his side's 3rd goal during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Spain goalkeeper David De Gea reacts after Portugal's Cristiano Ronaldo scored his side's 3rd goal during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP IMAGES/AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο γκολκίπερ της Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα, είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που δεν έχει στο ενεργητικό του ούτε μια επέμβαση.

Ούτε μια επέμβαση δεν έχει πραγματοποιήσει μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο γκολκίπερ της Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα είναι ο μοναδικός που το έχει πετύχει αυτό καθώς στο πρώτο παιχνίδι της Ισπανίας είδε τα τρία σουτ των Πορτογάλων προς την εστία να καταλήγουν στα δίχτυα ενώ και ο ίδιος είχε κάνει ένα τεράστιο λάθος.

Ενώ στο παιχνίδι με το Ιράν δεν υπήρξε σουτ προς την εστία καθώς το μοναδικό που πραγματοποίησε ο Εζατολάχ ήταν μετά από οφσάιντ.

Σε αντίθεση με τον Ντε Χέα τις περισσότερες επεμβάσεις έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τις έχει κάνει ο Οτσόα με τον τερματοφύλακα του Μεξικό να μετράει 14 "στοπ" μετά από δυο παιχνίδια. Στην δεύτερη θέση είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ ο οποίος έχει 10 επεμβάσεις.

Από εκεί και πέρα μόνοι οι Μουσλέρα της Ουρουγουάης και Σούμπασιτς της Κροατίας μετά από δυο αναμετρήσεις έχουν κρατήσει το μηδέν στην εστία τους.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ