ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Να παίξουμε έξυπνα, υπομονή ο κόσμος"

Croatia's head coach Zlatko Dalic shouts instructions to his players during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Ντάλιτς (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανέφερε πως ο κόσμος της Κροατίας θα πρέπει να κάνει υπομονή στο παιχνίδι, δεν ήθελε να πει πολλά για τον Μάντζουκιτς, ενώ περιμένει από την ομάδα του να παίξει έξυπνα.

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας ομάδα (9/11, 21:45), δεν ήθελε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον Μάριο Μάντζουκιτς, είπε πως περιμένει από τους παίκτες του να αγωνιστούν έξυπνα απέναντι στην γαλανόλευκη, ενώ συνέστησε υπομονή στον κόσμο.

"Με τον Μάντζουκιτς θα δούμε τι θα γίνει. Ανυπομονεί να παίξει, το γνωρίζω, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν είναι έτοιμος. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα παίξει. Αύριο είναι το πρώτο ημίχρ

ονο και δεν θέλουμε να είμαστε νευρικοί. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να περιμένουμε τις ευκαιρίες που θα μας προκύψουν. Έχω δείξει στους παίκτες μου το πως θα το κάνουμε αυτό".

Ο Ντάλιτς δεν ενδιαφέρεται για το παρελθόν, τα νούμερα και τα στατιστικά, είπε πως είναι απλά σημαντικές πληροφορίες και πως η ομάδα του είναι έτοιμη, για να στείλει μήνυμα στον κόσμο:

"Είναι ένα μεγάλο ματς και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε γεμάτο Μάξιμιρ. Να έχει υπομονή ο κόσμος μας, γιατί θα τον χρειαστούμε. Αύριο είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το ματς, αλλά δεν θέλω να υπάρχουν ακραία συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα. Πέρα από θέληση, θέλω να βγάλουμε και ποιότητα στο χορτάρι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ