ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Η Κροατία έχει κορυφαίους παίκτες που δεν χρειάζονται πολλά"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας υποστήριξε πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετικά απ' τα άκρα και χτύπησε την Ελλάδα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση επί της Εθνικής Ελλάδας με 4-1 ήταν ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.

Ο Κροάτης στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του από τα δυο άκρα και τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Οι παίκτες ήταν πραγματικά υπέροχοι και τους ευχαριστώ γι αυτό που παρουσίασαν. Οι οπαδοί μας ήταν ο 12ος παίκτες, είχαμε τεράστια υποστήριξη και μας βοήθησαν απίστευτα. Οι παίκτες αξίζουν αυτή την ατμόσφαιρα, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μας χάρη στα θετικά μηνύματα των τελευταίων ημερών.

Η Κροατία έχει κορυφαίους παίκτες που δε χρειάζονται πολλά για να πετύχουν. Πρέπει να μπουν στις σωστές θέσεις και να έχουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Μιλήσαμε πολύ τακτικά για την Ελλάδα, ξέραμε ότι ο αντίπαλος άξονας θα μας δυσκολέψει, γι αυτό ζήτησα από τον Πέρισιτς και τον Κράμαριτς να συνεργαστούν καλύτερα με τους Στρίνιτς, Βρσάλικο. Αυτό δούλεψε υπέροχα...»

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ