ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς για Σαμπαόλι: "Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής"

Argentina coach Jorge Sampaoli, center, gives instructions to his players during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Σαμπαόλι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Ο Ζλάτικο Ντάλιτς εξαπέλυσε "επίθεση" στον τεχνικό της εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα γίνει μεγάλος προπονητής. Τα λόγια του Κροάτη ομοσπονδιακού.

Η Κροατία συνέτριψε 3-0 την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και προκρίθηκε στους "16" του θεσμού. Ο τεχνικός των θριαμβευτών στο 4ο γρουπ, Ζλάτικο Ντάλιτς, εξαπέλυσε "επίθεση" στον Χόρχε Σαμπαόλι, τον προπονητή της "αλμπισελέστε", επειδή δεν τον χαιρέτησε στο τέλος του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Ντάλιτς ρωτήθηκε για το τι του είπε μετά το ματς ο Σαμπαόλι και απάντησε: "Δυστυχώς τίποτα. Και λυπάμαι γι' αυτό. Ουδέποτε έφυγα από το γήπεδο ύστερα από αγώνα χωρίς να χαιρετήσω τον αντίπαλο προπονητή, είτε έχασα είτε νίκησα.

Πριν από το παιχνίδι του έκανα δώρο μια φανέλα της Κροατίας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ωραίο δώρο θα μείνει στη μνήμη του. Πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια και να συγχαίρεις τον αντίπαλό σου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ομάδας σου.

Αυτός δεν το έκανε και πλέον στα μάτια μου είναι πολύ χαμηλά. Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής". Η Κροατία έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς στο Group D και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής, έχει περάσει ως πρώτη στην επόμενη φάση.

(AP Photo/Petr David Josek)

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ