ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Δεν το περίμενα αυτό το προβάδισμα"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ντάλιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς επανέλαβε την εκτίμηση που τρέφει για την Ελλάδα, υποστήριξε ότι η Κροατία δεν θα παίξει αμυντικά την Κυριακή (12/11) και ανέφερε ότι δεν περίμενε το 4-1 του πρώτου ματς. Ίβαν Ράκιτιτς: "Αυτό το γήπεδο είναι... κόλαση, δύσκολα παίζεις εδώ".

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, κράτησε ξανά χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς με την Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (12/11, 21.45) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε ότι δεν περίμενε το 4-1 του πρώτου αγώνα, απάντησε σε ερώτηση για το αν αγωνιστεί ο Μάντζουκιτς και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:

- Υπάρχει πανηγυρικό κλίμα στους Κροάτες, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα;

"Δεν υπάρχουν τέτοια συναισθήματα, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για να τα καταφέρουμε αύριο".

- Έχουν προλάβει οι παίκτες να ξεκουραστούν;

"Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι παίκτες μας παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο, θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στα δεδομένα του γηπέδου αύριο και να αποδώσουν όπως πρέπει στον αγώνα".

- Ποια είναι η άποψή σας για την ελληνική ομάδα;

"Τα έχω πει και πριν, αρκετές φορές, εκτιμώ πολύ την Εθνική Ελλάδας. Δεν έχει χάσει πολλά παιχνίδια, μόνο στο Βέλγιο έχασε. Αύριο θα αλλάξει το στυλ της και θα επιτεθεί παραπάνω. Την έχω πάντως σε εξαιρετική εκτίμηση ως ομάδα".

- Περιμένατε πως το δεύτερο παιχνίδι θα γινόταν υπό τέτοιες συνθήκες, με την Κροατία να πρέπει να προστατεύσει ένα τόσο ευρύ σκορ;

"Δεν περίμενα πως θα έχουμε τόσο μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό. Στο Ζάγκρεμπ παίζαμε ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά και να πάρουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, που θα είναι σπουδαίο για μας".

- Θα παίξει ο Μάντζουκιτς;

"Ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα περιμένουμε να τον δούμε να παίζει. Βέβαια δεν είναι καλό να παίζει ένας παίκτης, όταν δεν είναι 100% έτοιμος, το σκεφτόμαστε κι αυτό, οπότε θα δούμε τελικά τι θα επιλέξουμε".

- Θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική σε σχέση με το Ζάγκρεμπ;

"Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Δεν είμαστε ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό, δεν έχουμε τέτοιους παίκτες, οπότε δεν θα το κάνουμε. Βέβαια πρέπει να αμυνθούμε αύριο, αφού έτσι θα εξελιχθεί ο αγώνας, όμως δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στο στυλ μας".

ΡΑΚΙΤΙΤΣ: "ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ράκιτιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίβαν Ράκιτιτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Κροατίας στη συνέντευξη Τύπου. Ο χαφ της Μπαρτσελόνα ανέφερε: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Εδώ έπαιξα πρόσφατα με τον Ολυμπιακό και το στάδιο είναι κόλαση, είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Η πίεση του κόσμου είναι τεράστια. Βέβαια δεν φοβόμαστε εμείς την πίεση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ