ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάιερ: "Γελοίο και βρώμικο το μαρκάρισμα του Ερέρα"

Ντάιερ: "Γελοίο και βρώμικο το μαρκάρισμα του Ερέρα"

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Έρικ Ντάιερ, κατηγορώντας τον Άντερ Ερέρα ότι τον χτύπησε ηθελημένα με τον αγκώνα του στη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία στο "Γουέμπλεϊ".

Ο Έρικ Ντάιερ παρουσιάστηκε πολύ εκνευρισμένος μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία, υποστηρίζοντας ότι ο Άντερ Ερέρα τον χτύπησε επίτηδες με τον αγκώνα του στο πρόσωπο. Τόνισε, δε, ότι θα τον... συναντήσει σύντομα (σε λιγότερο από ένα μήνα κοντράρονται οι ομάδες τους, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την Premier League) και χαρακτήρισε "γελοία" και "βρώμικη" την ενέργεια του αντιπάλου του.

Τα “αίματα” ήδη είχαν ανάψει στην αναμέτρηση, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε κατά το διάστημα που οι Άγγλοι προηγούνταν με 2-0. Ο Ερέρα αρνήθηκε ότι έκανε κάτι το επιλήψιμο, τουλάχιστον ηθελημένα, ενώ ο Ντάιερ, κατά την έξοδό του από το “Γούεμπλεϊ”, είπε πως "νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο το τι έκανε και τώρα μπορώ να το νιώσω και στο μάγουλό μου".

"Έκανα μια πάσα και αφότου είχε φύγει η μπάλα από τα πόδια μου, δέχθηκα την αγκωνιά στο πρόσωπο, χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Για εμένα, είναι απλά γελοίο. Ξέρω τι έκανε και δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν με πειράζει οι παίκτες να κλωτσάνε ο ένας τον άλλον καμιά φορά, αλλά αυτό ήταν βρώμικο και δεν χρειαζόταν”.

Ερωτώμενος αν έλαβε κάποια συγγνώμη, είπε: "Δεν χρειάζεται να ζητήσει συγγνώμη. Θα τον δω σύντομα... Αυτά συμβαίνουν. Αλλά δεν ξέρω γιατί το έκανε, για να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό είμαι νευριασμένος. Ήταν απλά παράξενο και δεν ήταν ωραίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ισπανία σόκαρε την Αγγλία στο φινάλε
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ